Pranešimas nuo 2009-09-29 21:15
Esu 28 m. mėgėjiškai dainuojantis altas, ieškau mišraus choro Kaune. Svajonių svajonė - dainuoti gospel chore, bet Kaune tokio dalyko nerandu. Na, jei jo ir nėra, vis tiek labai noriu dainuoti... Tikiuos, kad kokiam chorui reikia žmogaus
Pranešimas nuo 2009-10-06 15:32
Jolitaa parašė:
Esu 28 m. mėgėjiškai dainuojantis altas, ieškau mišraus choro Kaune. Svajonių svajonė - dainuoti gospel chore, bet Kaune tokio dalyko nerandu. Na, jei jo ir nėra, vis tiek labai noriu dainuoti... Tikiuos, kad kokiam chorui reikia žmogaus
Mano el.paštas: jolitaa@gmail.com
Sveika, p.Jolita,
labai malonu, kad iėškote choro Kaune, kuriame norėtumėte dainuoti. Mūsų choras- jaunas( 3 m.), jaunų žmonių, skaitančių muzikinį raštą kolektyvas. Dainuoja studentai, moksleiviai, muzikos mokytojai ir kt. dainos mylėtojai. Ką tik sugrįžome iš VII-o tarptautinio festivalio Vokietijoje. Šiek tiek pakeliavome ir po Bavariją. Dabar ruošiamės XVII tarptautiniam S.Šimkaus festivaliui Klaipėdoje( spalio 17-18 d).
Miela p.Jolita, visada laukiame naujų, muzikinį raštą pažįstančių ir mylinčių dainą bendraminčių.
Repeticijos vyksta paprastai antradienias ir ketvirtadieniais nuo 18/30 val. J.Gruodžio konservatorijos 306 klasėje. Koncertuojame kai tik turime progą ( vidutiniškai išeina po koncertą kas keli mėnesiai).
Miela p.Jolita,
maloniai laukiame Jūsų ateinant. Kai tik nuspręsite, prašau paskambinkite man mob. 8-677-89787. Sutarsime dėl susitikimo.